Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Розкажи про героя

В Україні збирають твори про події на сході
Розкажи про героя

Фестиваль: "Кобзар єднає Україну"

#Vkraina: Черкащина – колиска Кобзаря
CHSN NEWS
Ulti Clocks content
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні6767
mod_vvisit_counterВчора12296
mod_vvisit_counterНа цьому тижні50707
mod_vvisit_counterНа останньому тижні74345
mod_vvisit_counterУ цей місяць214280
mod_vvisit_counterМинулого місяця356275
mod_vvisit_counterВсі дні15325524

Ваш IP адрес: 54.198.122.70
 , 
Сьогодні: квіт. 19, 2018

Авторизація

До кав’ярні із власним горнятком. У Черкасах еко-акція перетворилась на тренд. Містяни відмовляються від одноразового посуду та приходять до кав’ярень зі власними філіжанками. Таку еко-акцію практикують у багатьох країнах світу, щоб не засмічувати навколишнє середовище. Черкаські активісти, надихнувшись європейським досвідом, започаткували проект “EcoFriendlyCafeinChe”.

Лави еко-активістів поповнили черкаські кавомани. У кав'ярнях міста починають відмовлятися від одноразового посуду, натомість відвідувачам пропонують приходити зі своїми горнятками: це не лише робить улюблений напій доступнішим у ціні, а й допомагає зберегти екологію від забруднення пластиком
Загалом до еко-акції у місті долучились майже півтора десятка закладів. Щоб заохотити відвідувачів, їм пропонують знижки від 1 гривні до 10 відсотків від вартості напою.
Зробити просто, головне – бажання, каже ініціаторка Ліда Криштоп. Вона уже кілька років бореться за чисті Черкаси.
Одноразовий посуд засмічує навколишнє середовище та негативно впливає на людський організм – кажуть екологи. Під дією високих температур з пластику виділяються шкідливі речовини.
Екоактивісти не хочуть зупинятися на досягнутому, уже домовляються із наступними кав’ярнями. Щоб містянам було легше знайти такі заклади – ініціатори найближчим часом планують створити особливу карту, на якій позначать заклади, що доєдналися до еко-руху.

Відкрити/Закрити