Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Розкажи про героя

В Україні збирають твори про події на сході
Розкажи про героя

Фестиваль: "Кобзар єднає Україну"

#Vkraina: Черкащина – колиска Кобзаря
CHSN NEWS
Ulti Clocks content
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні5748
mod_vvisit_counterВчора20179
mod_vvisit_counterНа цьому тижні5748
mod_vvisit_counterНа останньому тижні81667
mod_vvisit_counterУ цей місяць204691
mod_vvisit_counterМинулого місяця309650
mod_vvisit_counterВсі дні13635640

Ваш IP адрес: 54.80.146.251
 , 
Сьогодні: лист. 20, 2017

Авторизація

Повні кошики боровиків, лисичок та маслюків. Грибний сезон в розпалі. Відтак, почастішали й випадки харчових отруєнь. Рятувальники й лікарі не припиняють застерігати черкащан бути обережними під час пошуків, приготування та споживання смачних делікатесів.

Черкащанка Наталія щоосені намагається виїхати до лісу на тихе полювання. Жінка розповідає: процес пошуку і збирання грибів дарує їй лише позитивні емоції.
Асортимент «лісового золота» кожної осені як зажди широкий. Однак лікарі наголошують: купувати, збирати і їсти можна лише ті гриби, в якості яких ви впевнені. При виникненні перших симптомів отруєння: нудоти, блювання, гострого болю в животі – негайно звертайтеся до медиків.
Початок грибного сезону спричинив проблеми і в лісі. Щодня стається 2-3 пожежі – розповідає головний лісничий Чигиринського району Сергій Перов. За останні півроку загорання виникали 115 разів. Лісничий наголошує: більшість із них спричиняє людська недбалість.
Також лісничі попереджають грибників: у разі дезорієнтації, дійте за чіткими правилами та не панікуйте.
Звісно, смак страви, приготованої зі власноруч «впольованих» грибів – неперевершений. Однак безпека – понад усе. Тож бережіть себе та ліс.

Відкрити/Закрити