Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Розкажи про героя

В Україні збирають твори про події на сході
Розкажи про героя
CHSN NEWS
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні1124
mod_vvisit_counterВчора8521
mod_vvisit_counterНа цьому тижні18432
mod_vvisit_counterНа останньому тижні62140
mod_vvisit_counterУ цей місяць211953
mod_vvisit_counterМинулого місяця386830
mod_vvisit_counterВсі дні16822684

Ваш IP адрес: 54.196.73.22
 , 
Сьогодні: серп. 22, 2018

Авторизація

( 1 ) Перше, друге та компот. Це класичне меню звичайної їдальні. Втім кухарі прикордонної служби України вирішили продемонструвати свою креативність та кулінарні таланти у конкурсі. Фінальний етап щорічного змагання на звання кращого кухаря прикордонної служби України днями відбувся в Оршанці. Участь у ньому взяли більше 10 команд із усієї України. Олена Бондар вже 17 років працює кухарем в Академії прикордонних військ. До конкурсу готувалась ретельно, її команда презентувала свої найкращі страви. Щорічний конкурс на кращого кухаря прикордонної служби проходить у два етапи. Спочатку кращих обирають на регіональних рівнях. Генерал-майор Володимир Томаш проведення таких кулінарних поєдинків підтримує. Учасники конкурсу готували холодні закуски, страви національної кухні, перші та другі страви на 6 персон. Тож судді отримали і естетичну насолоду, і задовольнили свої смакові уподобання. Найбільше здивувала своїми вміннями кухар Оршанецького навчального центру державної прикордонної служби України Наталія Зайчук, яка посіла перше місце. Найкращі ж учасники конкурсу у різних номінаціях отримали пам’ятні дипломи та грамоти.