Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Розкажи про героя

В Україні збирають твори про події на сході
Розкажи про героя

Фестиваль: "Кобзар єднає Україну"

#Vkraina: Черкащина – колиска Кобзаря
CHSN NEWS
Ulti Clocks content
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні3195
mod_vvisit_counterВчора13734
mod_vvisit_counterНа цьому тижні52731
mod_vvisit_counterНа останньому тижні78248
mod_vvisit_counterУ цей місяць260791
mod_vvisit_counterМинулого місяця344860
mod_vvisit_counterВсі дні14698048

Ваш IP адрес: 54.196.213.0
 , 
Сьогодні: лют. 23, 2018

Авторизація

( 1 ) Перше, друге та компот. Це класичне меню звичайної їдальні. Втім кухарі прикордонної служби України вирішили продемонструвати свою креативність та кулінарні таланти у конкурсі. Фінальний етап щорічного змагання на звання кращого кухаря прикордонної служби України днями відбувся в Оршанці. Участь у ньому взяли більше 10 команд із усієї України. Олена Бондар вже 17 років працює кухарем в Академії прикордонних військ. До конкурсу готувалась ретельно, її команда презентувала свої найкращі страви. Щорічний конкурс на кращого кухаря прикордонної служби проходить у два етапи. Спочатку кращих обирають на регіональних рівнях. Генерал-майор Володимир Томаш проведення таких кулінарних поєдинків підтримує. Учасники конкурсу готували холодні закуски, страви національної кухні, перші та другі страви на 6 персон. Тож судді отримали і естетичну насолоду, і задовольнили свої смакові уподобання. Найбільше здивувала своїми вміннями кухар Оршанецького навчального центру державної прикордонної служби України Наталія Зайчук, яка посіла перше місце. Найкращі ж учасники конкурсу у різних номінаціях отримали пам’ятні дипломи та грамоти.